Backpacker Kystriksveien


Opplev Sør-Gjæslingan fra Brønnøysund

Denne turen kan gjøres hver lørdag i sommersesongen (juni – august). Hopp på hurtigruta lørdag ettermiddag, og overnatt i Rørvik. Søndag går turen ut til fiskeværet Sør – Gjæslingan, før turen går tilbake med hurtigruta søndag kveld.


3 dagers tur Meløy med brevandring

Norges nest største isbre, Svartisen, ligger i Meløy. Opplev brevandring på Svartisen, en flott naturopplevelse du ikke vil glemme.


Opplev Torghatten og Vegaøyan verdensarvområde.

Weekend – sykkeltur med utgangspunkt i Brønnøysund. Turen går til verdensarvøya Vega og Kystriksveiens mest kjente naturfenomen - det berømte Torghatten-hullet.


Øyhopping med sykkel på Namdalskysten

Namdalskysten går fra Namsos i sør til Leka i nord, og turforslaget tar dere blant annet med til vakre Abelvær, og en av Norges mest spennende øyer - Leka. Kombinasjonen hurtigbåt og sykkel gjør dette til en variert og spennende tur.


Weekend på fiskeværet Sør-Gjæslingan.

Bo i rorbu i det gamle fiskeværet Sør-Gjæslingan på Vikna. Turen kan gjøres i sommersesongen, og med utgangspunkt i Trondheim, Steinkjer eller Namsos på fredager.


Opplev Træna og Lovund

Ta turen ut helt ytterst på Helgelandskysten – til lundeøya Lovund og spektakulære Træna. 4 dagers tur med 3 overnattinger – utgangspunkt i Sandnessjøen.


Jøa rundt på EL - sykkel fra Namsos

Jøa rundt på sykkel fra Namsos er et flott dagsturforslag, og kan gjerne kombineres med hurtigbåten fra Namsos.

Kontaktinformasjon:
Kystriksveien Reiseliv
PB 91
7701 Steinkjer
Tel: +47 74 40 17 17